Skip to main content

Cea mai #periculoasa #piscina de lux din lume

Piscina în care "înoţi cu norii" se află la etajul al 24-lea al unui hotel de lux din China. Vezi cum arată!


Un hotel din China se laudă cu cea mai "periculoasă" piscină din lume, care le oferă vizitatorilor şansa de a înota printre nori.

Piscina cu podea din sticlă se află la etajul al 24-lea al clădirii Holiday Inn Shanghai Pudong din Kangqiao şi oferă o panoramă "acvatică" asupra străzilor de dedesubt.

Bazinul de 30 de metri lungime, 6 metri lăţime şi 1,5 metri adâncime a fost creat de Compania Chan Sau Yan Associates şi este primul de acest tip din China, fiind deschis pentru clienţii hotelului şi pentru un număr limitat de membri ai health club-ului. Aceştia din urmă plătesc anual 2.000 de euro de persoană pentru abonament sau 3.000 de euro în cazul familiilor (doi părinţi, doi copii).

"Am vrut să le oferim oaspeţilor o experienţă unică, să îi facem să se simtă ca în vacanţă chiar şi într-un oraş aglomerat", a declarat un reprezentant al hotelului.

Cei de la Holiday Inn Shanghai spun că au colaborat cu mai mulţi arhitecţi şi chiar cu experţi în aeronautică pentru ca piscina să fie un spaţiu cât mai sigur. Aceştia nu au dezvăluit costul construcţiei.

Hotelul de patru stele din China, deschis în mai 2011, are 390 de camere şi este localizat în suburbia Kangqiao.


Source: apropo

Comments