Skip to main content

Oferte eMAG - 18-24 ianuarie - Topul tehnologiilor din prezent!



iPad - de la 1.999 lei
Egal cu inventarea televizorului, in materie de divertisment acasa. Cu iPad poti sa navighezi pe internet mai usor si mai natural ca oricand, sa citesti toate cartile preferate, sa te bucuri de toate filmele HD, muzica, jocurile si toate celelalte aplicatii, de oriunde! Navigheaza in site prin simpla miscare a degetului pe suprafata ecranului. Mareste sau micsoreaza imaginile prin apropierea sau departarea degetelor.
Imagini superbe - iPad vine cu un ecran Multi-Touch LED ce reda culori vii si afiseaza imagini la cele mai inalte detalii.
O multime de aplicatii si jocuri - Poti alege si instala peste 300.000 de aplicatii, de la jocuri 3D, pana la aplicatii educationale si de birou.


Kindle - de la 699 lei
Kindle este cel mai apreciat eBook Reader din lume. iti permite sa descarci si sa citesti gratuit peste 2,5 milioane de carti si foloseste un ecran E Ink, bazat pe cerneala, care nu oboseste ochii. Mai mult, versiunea 3G iti permite sa navighezi gratuit pe internet in Romania si alte peste 100 de tari. Spor la citit! :) 


Microsoft Kinect - de la 849 lei
Joaca fara controller! Cu Kinect pentru Xbox 360 poti sa controlezi personajele din jocuri prin simpla miscare a corpului in fata televizorului. Vezi o minge? Loveste-o cu piciorul! Trebuie sa sari peste un obstacol? Atunci sari! :) Deja stii cum sa te joci - tot ce trebuie sa faci este sa te ridici de pe canapea.
Comenzi vocale - Cu Kinect, poti sa controlezi filmele HD cu sunetul vocii tale - fara controller-e dedicate.


iPhone 4 - la pretul de 3.799 lei
Imagine excelenta - multumita ecranului Retina, tot ceea ce vezi si faci pe iPhone 4 arata extraordinar. Textul din carti, paginile WEB si E-mail sunt clare, in timp ce fotografiile si filmele tale HD preferate arata fantastic. 
Apeluri video - Comunica cu cei dragi cum n-ai mai facut-o pana acum!
Inregistreaza filme HD - iPhone 4 iti permite sa inregistrezi filme superbe HD si fotografii cu blitz. Bucura-te de toata muzica preferata, jocurile 3D si aplicatiile tale, oriunde!


Tehnologia 3D
Revolutie multimedia - Tehnologia 3D FullHD a revolutionat deja cinematografia si cu siguranta va schimba complet modul in care privesti filmele.
Vezi totul mai clar - Rezolutia FullHD iti permite sa vezi totul mai clar, la cele mai inalte detalii.
Imersiune totala 3D - Vezi, simti si traiesti tot ce se intampla in filmele si jocurile preferate - fiecare scena va parea ca se petrece in sufrageria ta. 



Google Nexus S - la pretul de 2.999 lei
Acceseaza totul mai rapid - Google Nexus S este primul telefon mobil cu Gingerbread, cea mai rapida versiune de Android. 
O multime de aplicatii - Acceseaza si descarca mai rapid ca oricand peste 100,000 de aplicatii si jocuri 3D, majoritatea lor gratuite.
Imagini excelente - Nexus S vine cu un procesor performant si un ecran superb, usor curbat, Contour, ce se aseaza confortabil in palma ta.



Alienware M11x - la pretul de 3.399 lei
Joaca-te orice, oriunde, cu cel mai puternic mini-laptop din Univers - Alienware M11x! M11x dispune de placa grafica dedicata cu 1GB memorie si poate rula fluent cele mai noi jocuri.
Ultra portabil - M11x dispune de o greutate redusa, un ecran HD de 11 inch si o forma compacta, astfel ca poate fi transportat cu usurinta oriunde.
Autonomie ridicata - cu un singur buton poti comuta intre grafica integrata si cea dedicata - pentru o autonomie sporita sau o experienta de gaming intensa.



Dell Streak - la pretul de 1.999 lei
Distreaza-te oriunde - Oriunde ai merge, ia cu tine toata buna dispozitie. Ecranul superb de 5 inch al tabletei Streak iti permite sa navighezi pe internet, sa vezi clipuri video HD si sa ramai conectat cu mai putin efort. 
Inregistreaza filme HD - Camera foto integrata inregistreaza clipuri video HD si fotografii clare, la 5 MP.
O multime de aplicatii - Acceseaza si descarca mai rapid ca oricand peste 100,000 de aplicatii si jocuri 3D, majoritatea lor gratuite, prin intermediul portalului Android Market.



NVIDIA GTX580 - de la 2.099 lei
Joaca-te la detalii maxime - Joaca-te orice, la cele mai inalte detalii, cu cea mai performanta placa grafica DirectX 11 din lume! NVIDIA GTX580 ruleaza fluent si la detalii maxime jocuri precum Starcraft II, Metro 2033, Crysis Warhead sau DIRT.
Mai rece si mai silentioasa - NVIDIA GTX580 este cu 20% mai performanta decat versiunea de top anterioara (GTX480), in conditiile unui consum energetic diminuat si unei raciri mai eficiente si mai silentioase.
Imersiune completa - Tehnologiile incluse, NVIDIA Surround, 3D Vision si PhysX sporesc realismul si aduc detaliul grafic la un cu totul alt nivel.



Tehnologia Intel Sandy Bridge - Procesoare si placi de baza - de la 779 lei
Cea mai mare viteza de procesare - Ruleaza simultan o multime de aplicatii, la cea mai mare viteza! Noua generatie de procesoare Intel Sandy Bridge este cu 20% mai performanta decat generatia anterioara Core (Nehalem) in conditiile unei diminuari considerabile a consumului energetic. in plus, procesorul Core i7 2600K dispune de performante de pana la 6 ori mai mari decat cea mai apreciata serie de procesoare Intel din toate timpurile - Core 2.
Grafica integrata performanta - Esti gamer entuziast? Atunci nu mai este necesar sa iti cumperi si placa grafica. Procesoarele Intel Sandy Bridge vin cu placa video integrata, HD Graphics, care iti permite sa rulezi fluent majoritatea jocurilor, chiar si cele lansate recent.
Imersiune totala InThru 3D - Vezi si simti tot ce se intampla in filmele si jocurile preferate cu tehnologia InThru 3D. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi sistemul la un televizor sau monitor 3D compatibil.



Samsung Galaxy S - la pretul de 1.999 lei
Experienta vizuala de exceptie - Multumita celui mai luminos ecran din lume, Super AMOLED, vei putea urmari inregistrarile video HD, te vei putea juca si vei putea citi carti in format electronic la o calitate nemaintalnita. Chiar si in lumina soarelui imaginea e clara, iar informatiile afisate, usor de citit.
O multime de aplicatii - Acceseaza si descarca mai rapid ca oricand peste 100,000 de aplicatii si jocuri, majoritatea lor gratuite, prin intermediul portalului Android Market.
Inregistreaza filme HD - Camera foto integrata inregistreaza clipuri video HD si fotografii clare, la 5 MP. 



Sony PS3 Slim 320GB Joc Kung Fu Rider Move Edition - la pretul de 1.699 lei
Misca la joaca - PlayStation Move redefineste gaming-ul si interactiunea ta cu jocurile, oferind o experienta imersiva si realistica. Controller-ul simplu de utilizat captureaza o gama completa de miscari, oferindu-ti control complet asupra modului in care joci jocul preferat. 


Samsung Galaxy Tab - la pretul de 2.749 lei
Distreaza-te oriunde - Multumita ecranului de 7 inch, vei putea urmari filme HD, te vei putea juca si vei putea citi carti in format electronic la o calitate excelenta. in plus, tableta Samsung Galaxy TAB e destul de usoara s-o prinzi cu o singura mana si suficient de mare pentru o imagine clara, fie ca te joci, navighezi pe internet sau vezi un film.
Internet oriunde - Galaxy Tab dispune de conexiuni Wi-Fi si 3G, astfel ca te poti conecta la internet de oriunde, fie ca esti la o cafea cu colegii de munca, sau in masina - in drum spre scola. in plus, este compatibil cu formatul Adobe Flash, astfel ca vei putea vedea site-urile interactive exact ca pe un PC.
Apeluri video gratuite - Comunica cu cei dragi cum n-ai mai facut-o pana acum!



Microsoft Arc Touch - la pretul de 229 lei
Mai flexibil ca orice alt mouse - Noul Arc Touch dispune de un design inovator, ce permite curbarea sau aplatizarea sa - pentru un confort maxim in utilizare sau pentru a ocupa mai putin spatiu in geanta.
Atinge pentru scroll - Loveste usor zona Touch tactila pentru un scroll rapid in josul paginii, apoi atinge pentru te opri in locul dorit. Rotita de scroll e de domeniul trecutului.
Functioneaza oriunde - Multumita tehnologiei BlueTrack, poti folosi mouse-ul Arc Touch pe aproape orice suprafata dificila - chiar si pe cele nefinisate, moi sau dure.




Ofertele mentionate sunt valabile in perioada 18-24 ianuarie, in limita stocului disponibil.

Comments