Skip to main content

Facebook a recunoscut! Datele personale ale utilizatorilor nu au rămas confidenţialeComisia Federală pentru Comerţ  a ajuns la un acord cu fondatorul Facebook Mark Zuckerberg, prin care confidenţialitatea datelor utilizatorilor platformei de socilizare vor fi mult mai bine protejate. Cu această ocazie, Zuckerberg a recunoscut că a comis "foarte multe greşeli" în privinţa acestei confidenţialităţi, scrie 9gadget.com

În urma cu câteva săptămâni, fondatorul Facebook şi-a atacat concurenţii, avertizând utilizatorii online că Yahoo, Google şi Microsoft violează intimitatea clienţilor săi.

"Dacă vă uitaţi la alte companii, fie că e vorba despre Google, Yahoo! sau Microsoft, ei au motoare de căutare şi reţele de publicitate, dar şi o cantitate imensă de informaţii despre voi. Ei colectează datele voastre pe la spate, sincer", a spus Mark Zuckerberg într-un interviu.

Directorul Facebook şi-a asigurat utilizatorii, cu această ocazie, că platforma lucrează la un nou angajament prin care datele personale vor fi proteja cu cea mai mare confidenţialitate accesibilă.

Sursa: realitatea.net

Comments