Skip to main content

Grasu XXL ranit intr-un accident rutier la Ramnicu Valcea


 Cinci persoane au decedat, iar alte câteva au fost rănite după ce un autoturism cu număr de Bulgaria a intrat pe contrasens şi a fost izbit în plin de un microbuz, la ieşirea din Râmnicu Vâlcea. În accident a fost rănit uşor şi rapperul Grasu XXL.

Trei persoane au fost rănite grav, fiind transportate la spital, alte câteva persoane din microbuz suferind răni uşoare, printre care şi rapperul Dragoş Nichifor (31 de ani), cunoscut cu numele de scenă "Grasu XXL".


Potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea, accidentul s-a petrecut pe DN 7 la kilometrul 190 + 350 de metri, iar primele date arată că şoferul autovehiculului Opel, care circula dinspre Râmnicu Vâlcea spre Sibiu şi în care mai erau patru persoane, a pierdut controlul volanului, din motive deocamdată necunoscute, iar ulterior autovehiculul a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit violent de un microbuz Volkswagen Transporter, care circula regulamentar, în care erau conducătorul auto şi doi pasageri.

În urma impactului, conducătorul auto al maşinii Opel şi cei patru pasageri au murit, iar şoferul microbuzului Volkswagen Transporter şi cei doi însoţitori ai săi au fost răniţi, aceştia fiind transportaţi cu salvările Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vâlcea la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Râmnicu Vâlcea pentru îngrijiri şi investigaţii medicale.

Porivit poliţitştilor, cele cinci persoane care şi-au pierdut viaţa sunt din Râmnicu Vâlcea şi aveau vârste între 16 şi 27 de ani, fiiind vorba despre trei băieţi şi două fete, care se întorceau de la o petrecere, primele date alepoliţiştilor indicând că şoferul autoturismului Opel, înmatriculat în Bulgaria, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

Comments