Skip to main content

Un angajat MAI a impuscat 8 oameni in Bucuresti


Un angajat MAI a împuşcat opt persoane într-un COAFOR: două au murit. Martor: "a început SĂ TRAGĂ NEBUNEŞTE, în cine apuca"

Atac armat într-un coafor din centrul Bucureştiului. Un angajat MAI a intrat coaforul în care lucra sotia sa şi a împuşcat opt persoane. Potrivit datelor preliminare, substratul atacului a fost răzbunarea pasională. Două persoane au murit, între care şi soţia agresorului, iar şase răniţi au ajuns la spitalele Floreasca şi Elias.

Agresorul a fost reţinut de poliţie şi identificat. Numele său este Gheorghe Vlădan, iar soţia sa se numea Florina.


Un martor a declarat că a văzut un bărbat plin de sânge ieşind în fugă din coafor. Un alt martor a povestit, pentru gândul , că atacatorul a studiat zona înainte să intre în coafor şi să deschidă focul. După ce a rănit cele opt persoane, el a fugit şi s-a ascuns în sediul Transelectrica, aflat în apropiere.

Ancheta a fost preluată de Parchetul General, la faţa locului aflându-se şi şeful Poliţiei, Liviu Popa, şi procurorul general adjunct, Marius Iacob.

Cele şase persoane care au supravieţuit masacrului sunt conştiente şi stabile, potrivit declaraţiilor medicilor. Trei dintre acestea au ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în timp ce restul la Spitalul Elias.  "Cele trei persoane internate la Spitalul Floreasca (două femei şi un bărbat) sunt în investigaţii. Ei sunt stabili şi în funcţie de rezultatele analizelor ar putea fi internaţi pentru extragerea gloanţelor", a explicat medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare.

În plus, dr. Camelia Marin, de la Floreasca, a mai spus că toate cele trei victime sunt conştiente şi echilibrate hemo-dinamic.  "deşi sunt conştiente, toate cele trei persoane sunt internate la secţia de Terapie Internsivă şi sunt supraveghiate în permanenţă", a mai spus medicul


Sursa: gandul.info

Comments