Skip to main content

Romania, te iubesc! Totul despre Tratatul ACTA

"Romania, te iubesc!" a realizat o emisiune in care prezinta: Totul despre Tratatul ACTA. Ce pierzi, ce castigi si de ce multi romani ar putea ajunge la puscarie.



Exista riscul ca un tratat impotriva pirateriei sa se transforme intr-o interventie brutala in vietile consumatorilor, daca nu va exista un echilibru intre drepturile pe care le apara si cele pe care le incalca.

Reactiile extreme ale utilizatorilor de internet s-au transformat in atacuri impotriva unor siteuri guvernamentale si crearea unor miscari extremise cum ar fi Anonymus.

Mai multe aici: stirileprotv.ro/emisiuni/romania-te-iubesc/




Monitorizarea utilizatorilor de internet, pedepse penale, deconectarea de la retea pe baza unor simple presupuneri sunt actiuni care ar putea intra in vigoare odata cu adoptarea ACTA, tratatul care a speriat milioane de consumatori de internet.

Protejeaza ACTA proprietatea intelectuala sau va impune cenzura totala? Dincolo de imensul scandal starnit de Acta, ca sa alegem trebuie mai intai sa intelegem.

Pentru prima data in istorie, tinerii din toata UE au protestat impotriva unui tratat comercial, a unui act considerat impotriva intereselor lor: ACTA - Anti Counterfeiting Trade Agreement - Acordul Comercial impotriva contrafacerilor.

Mai multe aici: stirileprotv.ro/emisiuni/romania-te-iubesc/

Comments