Skip to main content

Coca-Cola si Pepsi isi schimba reteta cu una fara cancer


Coca Cola si Pepsi vor schimba retetele pentru a evita punerea pe sticle a unei etichete cu un avertisment privind riscul de imbolnavire de cancer, a anuntat presa internationala. Prima care a reactionat a fost Coca-Cola, care a anuntat ca reteta secreta nu a fost modificata.

"In ultimele cateva zile, au intrat in atentia presei din intreaga lume interpretari eronate despre caramel si bauturile racoritoare produse de Compania Coca-Cola. Dorim sa clarificam acest subiect", spun cei de la Coca Cola.

„Colorantul de caramel utilizat pentru producerea tuturor produselor noastre este si va fi intotdeauna sigur. Compania Coca-Cola NU isi schimba faimoasa reteta pentru producerea bauturii racoritoare Coca-Cola. De-a lungul anilor, am imbunatatit procesele de productie, dar nu am modificat niciodata formula noastra secreta", anunta conducerea Coca Cola.Compania spune ca singura modificare este o cerinta catre producatorii de caramel. „Am cerut furnizorilor nostri de caramel sa modifice procesele lor de productie pentru a reduce cantitatea de 4-MEI din caramel, dar aceste schimbari nu vor afecta reteta, gustul deosebit si nici calitatea exceptionala pe care produsele noastre o ofera consumatorilor. Aceste schimbari nu vor afecta culoarea sau gustul Coca-Cola".


Sursa: time4news.ro

Comments