Skip to main content

Ultimatum #AntiSec #Romania pentru Primaria Piatra Neamt





Dupa cum bine stiti, site-ul primariei Piatra Neamt a fost victima unor atacuri informatice#AntiSec: Site-ul primariei Piatra Neamt a fost atacat de hackeri. A aparut un clip pe YouTube in cursul zilei de 1 februarie  in care gruparea AntiSecRo prezinta motivatia atacurilor si un ultimatum. Clipul spune totul.




Transcriere:
#AntiSec
Mesaj catre Primaria Piatra Neamt
In data de 30 ianuarie 2012 pagina dumneavoastra de internet a suferit cateva asalturi din partea noastra pentru a vedea cat de repede poate fi pusa in modul nefunctional si, spre surpinderea tuturor, nu a durat mai mult de 8 minute. Din unele cercetari ale noastre, am aflat ca aceasta pagina de internet a costat suma de 350 milioane lei vechi, ceea ce, din punctul nostru de vedere, este inadmisibil.
Pe langa structura si grafica oribila existenta la ora actuala, securitatea acestei pagini lasa de dorit. Cine a facut aceasta pagina? Femeia de serviciu? In urma atacurilor noastre, pagina dumneavoastra de internet  inca nu a fost securizata si oricand poate fi sparta din nou.
Acest lucru nu face altceva decat sa demonstreze ca voi ati furat o mare parte din suma de 350 milioane de lei vechi si ati angajat femeia de serviciu sa va faca pagina de internet. Aveti la dispozitie 48 de ore pentru a rezolva problemele de securitate.  In caz contrar vom ataca din nou si vom da publicitatii toate datele de pe serverele dumneavoastra.
O zi buna!




Modul in care AntiSec Romania actioneaza este unul ilegal care atrage raspundere penala, dar suntem de acord cu faptul ca sumele investite in acest site sunt suspect si fabulos de mari . Va amintim articolul nostru “Incredibil dar adevarat” din data de 23-08.2011 in care va povesteam cum e cu sistemele informatice de la primaria noastra care a investit 20.501.320.000 lei vechi intr-un proiect ce viza furnizarea de servicii publice online catre cetateni si mediul de afaceri .
Pe langa hackerii care vor fi cautati si tot ce este posibil si prinsi de catre serviciile specializate, asteptam sa ii vedem cercetati si pe cei care au cheltuit acesti bani si in realitate nu au facut absolut nici un rahat online.






Sursa: ziarpiatraneamt.ro

Comments