Skip to main content

Un Huawei incredibil de subțire


Compeția pe piața telefoanelor mobile naște orgolii și recorduri tehnologice fără o utilitate clară. Amintind de bancurile cu Uniunea Sovietică care avea “cei mai mari pitici mici”, Huawei a prezentat în deschiderea CES 2012 două terminale ultrasubțiri ce subțiază cu 0.2mm recordul lui Motorola RAZR XT910 (7.1 mm).

Huawei Ascend P1 S este cel mai subțire telefon din lume (6.9mm) dotat cu procesor dual-core. Ecranul AMOLED dispune de o diagonală de 4.3 inci și o rezoluție de 960x540pixeli. Protecția suprafeței sensibile a ecranului este realizată cu o foaie de sticlă Corning Gorilla. Sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, personalizat în stil chinezesc, este animat de un procesor Cortext-A9 dual-core tactat la 1.5GHz.

Alături de Ascend P1 S, Huawei a mai prezentat modelul Ascend P1. Telefoanele Ascend P1/P1 S sunt completate cu două camere video -o cameră foto BSI de 8MP principală și una HD de 1.3MP pe față.
Cele două modele vor fi disponibile pe piețele din Europa, Asia-Pacific, America de Nord, Australia, Orientul Mijlociu și China.



Sursa: pcnews.ro

Comments