Skip to main content

Unde poti sa te angajezi in 2012

Companiile cu activitate pe piata locala vor creste numarul angajarilor anul viitor cu 5-6%, manifestandu-se insa prudent si punand accent in special pe calitate, in detrimentul calitatii. Citeste aici care sunt principalele domenii in care se vor efectua in 2012 recrutari, precum si pozitiile cautate.


Locul 3. Domeniul financiar
"Este un domeniu care va fi intotdeauna in top, iar motivele sunt foarte simple. In special pe timp de criza avem nevoie de oameni, specialisti, care sa faca diferenta, care sa stie sa gestioneze resursele", a declarat pentru Wall-Street.ro Floriana Enescu, Managing Director al Qualia.


Locul 2. Vanzari si marketing
"Undeva pana in septembrie 2010 s-a recrutat foarte putin pe vanzari, iar pe marketing mai deloc, companiile concentrandu-se pe retentia de clienti si nu pe cucerirea de clienti noi. Era destul de greu sa aduca clienti cand toata lumea tinea de punga. In acea perioada au fost disponibilizati destul de multi din marketing. In 2011, domeniul sales&marketing a avut foarte multe pozitii deschise si cred ca in 2012 acest fenomen se va amplifica", spune Floriana Enescu.


1. IT
"Se cauta in special pe partea de dezvoltare software. De asemenea, la mare cautare sunt programatorii Java, care nici nu mai raspund la telefon in prezent, dar si programatorii Dotnet. Vor fi pozitii deschise si pe posturi de project manager si de asemenea pe pozitiile de suport", a concluzionat Enescu.


Sursa: wall-street.ro

Comments