Skip to main content

Black Friday in Romania

Black Friday ajunge în România şi marchează deschiderea sezonului de cumpărături pentru Crăciun, cel puţin aşa e tradiţia în Statele Unite. Mai multe magazine online vor aplica reduceri până la 60% la diferite produse din ofertă.

Termenul de “Black Friday“ a apărut în SUA, mai exact în zona Philadelphia în 1966 şi era folosit pentru a marca ziua de vineri cu traficul cel mai aglomerat din an, fiind imediat după Ziua Recunoştinţei. Mai târziu, acest termen a fost adoptat de comercianţi şi iată că în prezent se foloseşte pentru a marca ziua cu cele mai multe promoţii şi reduceri, dar şi startul sezonului de cumpărături pentru Crăciun. ”Black Friday” se practică în ultima vineri din luna noiembrie. Anul acesta pică pe 25 noiembrie 2011, adică mâine, iar în 2012 această vineri va pica pe 23 noiembrie.

În România, ideea de “Black Friday” a apărut recent, dar de la an la an tot mai multe magazine îşi prezintă ofertele atractive, iar interesul cumpărătorilor este tot mai mare. Anul acesta, “Black Friday” va fi sărbătorită de mai multe magazine online şi offline cu reduceri de până la 60%. Acum este momentul să cumpăraţi cadouri pentru cei dragi la super preţuri.


eMAG.ro dă startul cumpărăturilor la ora 5:00 dimineaţa. Oferta e generoasă şi merită să vă setaţi ceasul deşteptător aşa matinal.
evoMAG.ro – reduceri de până la 50% la zeci de produse. Startul campaniei de “Black Friday” se va da la ora 8:00.
PCGarage.ro – o campanie de reduceri ce se va întinde pe durata a trei zile – 25-27 noiembrie (inclusiv). Vor fi reduceri chiar şi de 3000 lei la anumite produse. Startul campaniei se va da la orele 24.01 din această noapte.


Comments