Skip to main content

Se schimba tigarile

Se schimba tigarile: daca nu tragi constant, tutunul se va stinge!Noile produse din tutun, cu tendinta redusa de aprindere, vor fi obligatorii pe piata incepand din aceasta toamna, anunta Protectia Consumatorului.
Hartia speciala din care vor fi confectionate tigaretele cu tendinta redusa de aprindere va impiedica arderea pana la capat, daca fumatorul nu trage constant.
Noile produse din tutun le vor inlocui pe cele actuale, obligatoriu, incepand de pe 17 noiembrie 2011, a anuntat conducerea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC), in cadrul unei conferinte de presa desfasurata marti. “Noile tigarete vor fi confectionate dintr-o hartie speciala. Exista cateva portiuni, pe lungimea tigarii, si daca nu se trage din ea, in mod lent se stinge, avand posibilitatea sa o aprinzi din nou ulterior”, a explicat presedintele ANPC, Constantin Cerbulescu. Noile tigari sunt obligatorii ca o masura de reducere a numarului de incendii provocate de tigaretele aprinse si uitate la intamplare.
Sursa: time4news.ro

Comments